PODPORUJEME

Pochod pro život 2024


Petice za přesun velvyslanectví ČR v Izraeli z Tel Avivu do Jeruzaléma



Svobodu!


Konzervativní noviny


Občanský institut

Občanský institut


Konzervativní listy


Hodonínská výzva


petice_proti_zakonu_adopce_dti_pro_homosexualy

Petice proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Třetí odboj

TřetíOdboj.cz


VítěznýÚnor.cz


Aliance pro rodinu


wilberforce.cz

Institut Williama Wilberforce


klubod.cz/

Klub na obranu demokracie

14.09.2012
Kategorie: Volby 2012, MS Brno

Autor: Markéta Sojková

Ing. Miroslav Volařík zahájil kampaň

Tisková zpráva


Mikulov, 13. 9. 2012 - Ing. Miroslav Volařík, nezávislý kandidát do Senátu ČR za břeclavský obvod, zahájil kampaň tiskovou konferencí v hotelu Réva v Mikulově. Podporu mu vyjádřily známé osobnosti veřejného života Břeclavska, např. RNDr. Josef Drobilič, Mons. Karel Janoušek či RNDr. Jan Kubalčík.

RNDr. Josef Drobilič - ředitel Gymnázia Břeclav

„Předpokládám, že všichni senátorští kandidáti jsou lidé čestní, moudří, srozumitelní, vnímaví a pracovití. V případě Mirka Volaříka to však nejen předpokládám, ale bezpečně vím. A navíc prý dělá moc dobré víno. To sice nevím, leč předpokládám, byť jsem je dosud neochutnal. Tvrdí to totiž odborníci větší, než jsem já."

Mons. Dr. Karel Janoušek - kněz Římskokatolické farnosti ve Valticích

„Proč bych rád viděl pana Volaříka v našem Senátu? Jednoduše proto, že je konečně záhodno, aby v této instituci "seděli" lidé, kteří mají svůj jasný a přesvědčivý názor na dění v naší společnosti a navíc, aby svůj názor dokázali přesvědčivými argumenty věcně obhájit a ne pouze přitakávali politickým tlakům, ať už přicházejí z jakékoliv strany. Jsem přesvědčen, že Ing. Volařík bude schopen funkci senátora zastávat tak, jak si to většina lidí v naší společnosti představuje. Dejte mu šanci, ať už konečně přestane kolektivní nadávání při sledování večerních zpráv."

RNDr. Jan Kubalčík, Ph.D. - místopředseda Konzervativní strany

„Ing. Miroslav Volařík je úspěšný člověk a vděčí za to zejména svému vlastnímu umu a píli - nikoli dotacím nebo náklonnosti mocných. Než dospěl ke svému úspěchu, musel podstoupit nemalou námahu a mnohé obětovat. Proto ví velmi dobře, v čem spočívá skutečná hodnota majetku, práce i volného času, jak velkou cenu má rodina, obec a širší společenství. My v Konzervativní straně víme, že tak poctivě, jak pracoval pro sebe, bude pracovat i pro občany. Je to čestná nabídka a já nemám nejmenší pochybnost, že stojí za to ji přijmout."

Antonín Nešpor - podnikatel z Břeclavi

„Do Senátu patří úspěšní a slušní lidé se zkušenostmi a nadhledem, proto v senátních volbách dám hlas Mirkovi Volaříkovi. Pochází z Břeclavska a velmi dobře zná zdejší situaci a problémy. Ví, co je zapotřebí udělat."

Jiří Tomek - člen Konzervativní strany

„Pana Volaříka znám velmi dlouhou dobu jako pracovitého člověka, na jehož slovo se dá spolehnout a který by si zasloužil nejen ocenění Vinař roku 2011, ale i Člověk roku 2012! Konečně snad nastala doba, kdy do politických funkcí nastoupí lidé, za nimiž je vidět jejich práce, rozum, vlastní píle a nikoliv přítmí stranických sekretariátů!"

Ing. Miroslav Volařík, Vinař roku 2011, se rozhodl kandidovat do Senátu proto, aby podpořil skutečný rozvoj břeclavského regionu. Hlavními body volebního programu je boj za práva vinařů a zemědělců, realizace obchvatu Břeclavi, zlepšení dopravní dostupnosti regionu, vytvoření nových pracovních příležitostí na Břeclavsku, boj s korupcí, daňové zvýhodnění rodičů, podpora folkloru a zachování struktury středních škol v břeclavském okrese.

„Většina z nás je znechucena politiky a politickou situací. Neustále slyšíme o korupci a úplatcích v politice. A vždy to zaplatíme my, obyčejní a poctiví lidé. S tím zásadně nesouhlasím! Proto jsem se rozhodl kandidovat do Senátu. Pustit se do boje je správné. Vinaři, zemědělci a celý náš břeclavský okres nemáme v politice žádné důrazné zastání. Břeclavsko se téměř nerozvíjí, je tu vysoká nezaměstnanost. Vinařství a zemědělství, jako jednomu z hlavních zdrojů obživy na Břeclavsku, jsou neustále házeny klacky pod nohy. Je zapotřebí se hlasitě ozvat!" upřesňuje Volařík.

V rámci senátorské kampaně se Miroslav Volařík setká s voliči v několika obcích břeclavského obvodu. Ve středu 19. 9. v 16 hodin proběhne první setkání na Náměstí v Mikulově a postupně navštíví dalších 14 obcí a měst: Dolní Dunajovice, Břeclav, Lanžhot, Hustopeče, Klobouky u Brna, Lednici, Valtice, Pohořelice, Velké Bílovice, Velké Pavlovice, Moravskou Novou Ves, Podivín, Březí a Drnholec.

 

Další informace:

Markéta Sojková

Tel.: +420 736 472 074

e-mail: senat@miroslavvolarik.cz

www.miroslavvolarik.cz