PODPORUJEME

Pochod pro život 2024


Petice za přesun velvyslanectví ČR v Izraeli z Tel Avivu do Jeruzaléma



Svobodu!


Konzervativní noviny


Občanský institut

Občanský institut


Konzervativní listy


Hodonínská výzva


petice_proti_zakonu_adopce_dti_pro_homosexualy

Petice proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Třetí odboj

TřetíOdboj.cz


VítěznýÚnor.cz


Aliance pro rodinu


wilberforce.cz

Institut Williama Wilberforce


klubod.cz/

Klub na obranu demokracie

11.09.2009

Autor: Dušan Stuchlík

Psychický nátlak na V. Hučína se stupňuje, krádež Eimy

V rozjitřené atmosféře posledních dnů se stalo:


Krajský soud v Ostravě zamítl žalobu na ochranu osobnosti, kde Hučín žaloval bývalého předsedu organizace KSČ, poté mluvčího CH77 a poté ministra vnitra T. Hradílka (který o Hučínovi napsal  v Lidových novinách, že "Hučín ...je gauner, jakého jsem za dvacet let nepotkal" a v době komunismu provozoval "kriminální činnost" atd.) Po úterním rozsudku, který neshledal na slovech T. Hradílka nic problematického, Hradílek tímto posílen nyní v místních médiích ve svých útocích tvrdě pokračuje (navzdory všem osvobozujícím a rehabilitačním rozsudkům obecných soudů a včetně nálezu Ústavního soudu, který činnost Hučína v době komunismu kvalifikoval jako legitimní odboj).

 

Další den po tomto dramatickém soudním jednání a bezprecedentním rozsudku se sešli současní i bývalí vrcholoví pracovníci tuzemských zpravodajských služeb (zejm. blízcí ČSSD) a vydali tvrdé prohlášení proti Hučínovi (viz ČTK).

 

Současně na ministerstvu vnitra se stupňuje tlak na J. Komorouse, aby veřejně odvolal záměr jmenovat V. Hučína svým poradcem pro problematiku extremismu a veřejně se od něj od něj distancoval.

 

Dnes ráno se z oplocené a zamčené zahrádky u Hučínova domu ztratila jeho fenka labradora Eimy. Eimy je milé přátelské zvíře (znám jej osobně), které k (zamčené) brance chodilo maximálně proto, aby se nechala pomazlit, jinak se držela u domu. A i kdyby chtěla, z nějakého hnutí mysli utéct, nebylo kudy.

Po  celodopoledním hledání a pátrání se VH podařilo fenku najít, volali mu z jednoho z útulků, který VH po krádeži kontaktoval. Fenka jim tam byla přivezena z jedné obce za Přerovem. Jak VH zjistil přímo v obci (svědek ale - když zjistil, že jde o psa VH - tak se omluvil s tím, že se bojí problémů, pokud by to uvedl do policejního protokolu), Eimy se dle svědka ve vesnici objevila takto:

Na kraji silnice procházející obcí zastavil velký černý vůz (zřejmě buď Škoda Superb, nebo Audi). Spolujezdec pootevřel dveře, načež se jimi, zjevně proti jeho vůli, prodral ven nějaký pes a utíkal od vozu.

Spolujezdec jej začal, za hlasitého nadávání honit a pronásledovat.

Honička málem skončila tragicky neboť psa i muže málem přejel jeden z projíždějících vozů. Po tomto incidentu se muž za hlasitého nadávání vrátil k vozu, něco - zjevně rozčílen - telefonoval mobilním telefonem, něco sdělil řidiči, který zůstával ve voze, a poté posádka černého vozu odjela směrem od Přerova.

Vyděšeného psa poté někdo z obyvatel obce přilákal  a předal útulku, kde si jej VH dnes před polednem vyzvedl.

 

Kam až tento stupňující nátlak a šikanování zajde?