PODPORUJEME

Pochod pro život 2024


Petice za přesun velvyslanectví ČR v Izraeli z Tel Avivu do Jeruzaléma



Svobodu!


Konzervativní noviny


Občanský institut

Občanský institut


Konzervativní listy


Hodonínská výzva


petice_proti_zakonu_adopce_dti_pro_homosexualy

Petice proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Třetí odboj

TřetíOdboj.cz


VítěznýÚnor.cz


Aliance pro rodinu


wilberforce.cz

Institut Williama Wilberforce


klubod.cz/

Klub na obranu demokracie

26.04.2007
Kategorie: Radar, Hučín

Autor: Vladimír Hučín

Protiamerické aktivity

Předneseno 26. dubna 2007 v Brně na veřejném shromážděn „Radar? Jen malá splátka za svobodu!“ na podporu zřízení radarové stanice armády USA na území ČR.


Vážení občané, dobrý den. Když už paní moderátorka zmínila mé někdejší povolání zpravodajského důstojníka, nemohu vynechat, že jsem svého času, zhruba před 16 lety, tady studoval jednu školu v Zastávce u Brna. Říkám to proto, že tato škola byla do roku 89 jednou ze špičkových zpravodajských škol, kde byli cvičeni teroristé, lidé, kteří se učili zacházet s takovým našim patentem zvaným SEMTEX, se samopaly značky Škorpion ráže 7,62 a nebo i 9 a s těmito proprietami potom pronikali pod legendou národně-osvobozeneckého hnutí do nejrůznějších států s vyspělou demokracií a tam páchali zločiny nejhoršího kalibru. Ano vážení, to byl terorismus. Terorismus podporovaný našimi daněmi, v našich podmínkách vycvičen. Tito lidé byli cvičeni, aby rozvraceli demokratický systém, nejen ve Spojených státech, ale i v jiných státech demokratické Evropy.

Já, když jsem absolvoval tuto školu v Zastávce u Brna, což jak Vy kdo jste z Brna víte je nedaleká obec, jsem tam získal velmi závažné informace, které mě přesvědčily, že máme jakýsi velký dluh. Že naše společnost má velký dluh v tom, abychom Spojeným státům také něco nahradili.

Svého času jsem působil jako zpravodajský důstojník na problematice, a řeknu to natvrdo, na Komunistickém svazu mládeže. Když jsem je tady viděl opodál, zhruba 50 m, jak se tam seskupovali, tak jsem si musel vzpomenout na dokumenty, na fotografie, na zpravodajské materiály, které byly získávány z jejich prostředí, s kým jsou v kontaktu. Ano, byli to lidé ze států podporujících mezinárodní terorismus. Byli to lidé, kteří se dopouštěli krajně levicových aktivit, lidé, kteří útočí proti základům demokracie.

Když jsem jednoho dne sledoval jejich aktivity u nás na severní Moravě, bylo velmi snadné zjistit, že tito mládežníci neznalí historie, jsou mnohdy financováni z jiných států a lidmi, kteří mají velmi blízko k různým militantním projevům, kterými chtějí destruovat demokratický systém.

Komunistický svaz mládeže, jako takový, je jistě organizace, a každý, kdo nezná jejich zadání, jejich ideje, jejich náplň, vysloveně si řekne: no je to nějaká mládež, která si něco propaguje, a až budou starší, tak z toho vyrostou. Bohužel, není to tak. Velmi snadno bylo zjištěno, že v řadách Komunistického svazu mládeže působí lidé napojení na zpravodajské služby Ruska, na zpravodajské služby států podporujících mezinárodní terorismus, a to byl také důvod toho, proč jsem chtěl, aby soudní proces, který bude 2. května pokračovat v Olomouci, aby byl tento soudní proces veřejný. Aby každý viděl, co se skrývá za tím utajením soudního procesu. Aktivity, které směrovaly k vyvolávání protiamerických nálad, byly obzvláště podporovány a především financovány pracovníky generálního konzulátu Ruska, který také sídlí v Brně. Tehdy to byl jejich člověk, jistý Jegorov, který velmi vydatně kontaktoval Komunistický svaz mládeže svými agenty a podporoval veškeré aktivity, které směřovaly k vyvolávání protiamerických nálad.

Jsme tady proto, abychom podpořili strategické cíle Spojených států, obranné cíle především proti nebezpečí, jehož zadání třímají v rukou lidé, kteří disponují jadernými zbraněmi, technologiemi nejmodernějších špičkových laboratoří, které se jim bohužel podařilo získat i prostřednictvím socialistického hospodářství. Agenti, kteří pracují ve prospěch těchto lidí, sledují jinou motivaci. Tam není nějaká idea - tam je finanční zadání. Ale ti, kteří potom použijí tyto špičkové technologike, ti už potom nehledí. Nebudou se ptát, jestli jsou tam děti, jestli jsou tam ženy, jestli jsou tam starci. Prostě to odpálí. A pak bude těžko bycha honit.

Proto si myslím a po těch zkušenostech, které po téměř deseti letech působení u zpravodajské služby mám, že bychom měli podpořit tyto zájmy Spojených států, neboť máme vůči Spojeným státům poměrně velký dluh a já jako zpravodajský důstojník jsem měl možnost se podívat se na ty aktivity, které jsme prováděli před listopadem 89, kdy skutečně tady nedaleko v Zastávce u Brna, když už jsme tady v Brně, jsme cvičili zabijáky všeho druhu a vysílali jsme je pod legendou národně-osvobozeneckého hnutí do států, které budují demokracii již celou řadu desetiletí.

To je asi důvod, proč jsem chtěl tady vystoupit, podpořit tyto snahy konzervativců. Myslím si, že je o čem přemýšlet. Děkuji Vám za pozornost.

 

Vladimír Hučín

 

Předneseno 26. dubna 2007 v Brně na veřejném shromážděn „Radar? Jen malá splátka za svobodu!" na podporu zřízení radarové stanice armády USA na území ČR pořádaného Konzervativní stranou (www.konzervataivnistrana.cz).