PODPORUJEME

Pochod pro život 2024


Petice za přesun velvyslanectví ČR v Izraeli z Tel Avivu do Jeruzaléma



Svobodu!


Konzervativní noviny


Občanský institut

Občanský institut


Konzervativní listy


Hodonínská výzva


petice_proti_zakonu_adopce_dti_pro_homosexualy

Petice proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Třetí odboj

TřetíOdboj.cz


VítěznýÚnor.cz


Aliance pro rodinu


wilberforce.cz

Institut Williama Wilberforce


klubod.cz/

Klub na obranu demokracie

19.08.2010

Autor: Konzervativní strana

Podpora Romanu Jochovi, budoucímu poradci předsedy vlády

Gratulujeme panu premiérovi ke skvělému výběru!


Konzervativní strana s uspokojením přijala zprávu, že se ředitel Občanského institutu pan Roman Joch má stát poradcem premiéra pro oblast lidských práv a zahraniční politiku. Je to - po otevřeném vyslovení podpory III. odboji, jmenovitě pak skupině bratří Mašínů, a uznání oprávněnosti bojovat proti komunistické totalitě se zbraní v ruce - další příslib toho, že je naše vláda rozhodnuta postavit se otevřeně proti levici a její chybné, občanským svobodám nepřátelské politice.

Roman Joch je zárukou toho, že nebude mluvit jazykem politické korektnosti, ale bude věci nazývat pravými jmény. Že nebude relativizovat pravdu, ale bude ji hájit. Nebude ustupovat levicovým pseudointelektuálům s jejich antidiskriminačními zákony, které pod záminkou ochrany všelijakých menšin diskriminují většinu. Bude hájit ideje a hodnoty, na nichž vyrostla západní civilizace a bude se proto zasazovat o posilování transatlantického spojenectví. Tak Romana Jocha již roky známe a plně s ním tato jeho přesvědčení sdílíme.

Toho si je levice vědoma a proto ta vlna hysterie a nenávisti, která se proti Romanu Jochovi vzedmula. Pokřik vychází od stejných lidí, kteří se stavěli proti umístění stanice protiraketové obrany armády USA na našem území, proti pevné vazbě s našimi spojenci, tedy od těch, kteří byli ovlivňováni ruskými agenty. Křičí různé feministické, protináboženské a antisemitské skupiny, ti, kteří zaměňují tzv. sociální jistoty s občanskými svobodami, které omezují a ohrožují. Na poplach bijí všichni, které britský historik a spisovatel Paul Johnson správně nazývá: nepřátelé společnosti.

Je načase se těmto lidem, jimž umožňuje jejich projevy publikovat a manifestovat demokratický režim - který ohrožují - postavit a začík krok za krokem napravovat důsledky jejich zhoubného počínání. Konzervativní strana je přesvědčena, že předseda vlády Petr Nečas neustoupí jejich tlaku a Romana Jocha do týmu svých poradců jmenuje. K tomuto skvělému výběru panu premiérovi ze srdce blahopřejeme.

Konzervativní strana

Za správnost vyjádření zodpovídá kancléř Martin Rejman, kancler@konzervativnistrana.cz, 603 288 715