PODPORUJEME

Pochod pro život 2024


Petice za přesun velvyslanectví ČR v Izraeli z Tel Avivu do Jeruzaléma



Svobodu!


Konzervativní noviny


Občanský institut

Občanský institut


Konzervativní listy


Hodonínská výzva


petice_proti_zakonu_adopce_dti_pro_homosexualy

Petice proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Třetí odboj

TřetíOdboj.cz


VítěznýÚnor.cz


Aliance pro rodinu


wilberforce.cz

Institut Williama Wilberforce


klubod.cz/

Klub na obranu demokracie

12.05.2006

Autor: Konzervativní strana

Tisková zpráva k parlamentním volbám 2006


Konzervativní strana, vědoma si možné úzké spolupráce mezi ČSSD a KSČM po volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, se obrací na Vás, občany - voliče, abyste v červnových parlamentních volbách překonali znechucení ze současné politické scény, šli volit a volili kohokoli jiného než KSČM a ČSSD.

Cílem voleb by také měla být maximální obměna současného složení Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, kde nemalá část poslanců je korumpována a fakticky ovládána různými lobbystickými skupinami. Pokud tedy budete volit stávající parlamentní strany, využijte proto, vážení občané, preferenčních hlasů *) a znemožněte tak, aby za ODS a KDU - ČSL seděli dál v parlamentu lidé, kteří jsou na volitelných místech nasazeni svými stranickými sekretariáty.

 

V Praze, 12. května 2006

 

Za Konzervativní stranu

Jan Fořt

předseda

Martin Rejman

kancléř

 

*) Na hlasovacím lístku může dát volič přednost konkrétnímu kandidátovi. Zakroužkováním pořadového čísla nejvýše dvou kandidátů vyznačí tzv. preferenční hlasy. Tuto možnost upravuje § 39 zák. 247/1995 Sb. Kandidát, který získá alespoň 7% takových hlasů, se posune na první místo kandidátní listiny (§ 50, odst. 5 téhož zákona). V případě rovnosti preferenčních hlasů více kandidátů se na první místo určí ten, který byl na kandidátní listině s nižším pořadovým číslem. Zdroj: www.ct24.cz/volby/index_view.php.