PODPORUJEME

Pochod pro život 2024


Petice za přesun velvyslanectví ČR v Izraeli z Tel Avivu do Jeruzaléma



Svobodu!


Konzervativní noviny


Občanský institut

Občanský institut


Konzervativní listy


Hodonínská výzva


petice_proti_zakonu_adopce_dti_pro_homosexualy

Petice proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Třetí odboj

TřetíOdboj.cz


VítěznýÚnor.cz


Aliance pro rodinu


wilberforce.cz

Institut Williama Wilberforce


klubod.cz/

Klub na obranu demokracie

15.04.2010
Kategorie: Volby 2010

Autor: Martin Rejman

Dopis kandidátům

Konzervativní strany ve volbách do PS PČR.


Vážené dámy, vážení pánové,

je mi potěšením poděkovat vám všem, kandidátkám a kandidátům Konzervativní strany do voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, že jste přijali naši výzvu a rozhodli se za naši stranu kandidovat. Je to pro nás ctí a zároveň závazkem, abychom vyvinuli veškeré úsilí ve snaze o co nejlepší výsledek.

To, že se Konzervativní strana zúčastní voleb do Poslanecké sněmovny poprvé, a hned ve všech 14ti volebních krajích, na nás všechny klade velké nároky. Po úspěšném zaregistrování kandidátek se věnujeme přípravě volebních materiálů pro volební kampaň. Zajišťujeme výrobu televizních a rozhlasových šotů, které veřejnoprávní média musí vysílat povinně a zdarma od 12. do 25. května. Lídři v jednotlivých krajích jsou postupně zváni do médií, aby představili stranu, za kterou kandidují, a odpověděli na otázky, týkající se programu KONS.

Dámy a pánové, postupně Vás budeme informovat o všech novinkách; prosím, dívejte se i na naše stránky www.konservativnistrana.cz, kde najdete i odkaz Volby 2010. Naše materiály šiřte i mezi přátele, kolegy a všude tam, kde to uznáte za vhodné, aby o Konzervativní straně a jejích cílech měli informace od někoho, komu věří, stejně jako my věříme vám.

Přeju vám všem - nám všem - příjemné a úspěšné jaro!

Srdečně,

Martin Rejman

kancléř