PODPORUJEME

Pochod pro život 2024


Petice za přesun velvyslanectví ČR v Izraeli z Tel Avivu do Jeruzaléma



Svobodu!


Konzervativní noviny


Občanský institut

Občanský institut


Konzervativní listy


Hodonínská výzva


petice_proti_zakonu_adopce_dti_pro_homosexualy

Petice proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Třetí odboj

TřetíOdboj.cz


VítěznýÚnor.cz


Aliance pro rodinu


wilberforce.cz

Institut Williama Wilberforce


klubod.cz/

Klub na obranu demokracie

18.03.2013

Autor: Konzervativní strana

Sjezd ČSSD – sjezd populistů, demagogů a lhářů

Che Guevara, paraziti a vybydlená země


Konzervativní strana hodnotí průběh a výsledky sjezdu ČSSD jako politováníhodnou událost, která názorně ukázala nebezpečnost této levicové strany pro demokratický vývoj naší země, pro její zdravý ekonomický vývoj a pro svobodu každého z nás. V míře populizmu, v nehoráznosti lží a v útocích proti tu živnostníkům, tu dobře situovaným vrstvám se vyrovná, a v mnohém možná předčí, KSČM. Obáváme se, že v nejbližší budoucnosti nelze od ČSSD očekávat v tomto směru změnu k lepšímu, naopak. Tato strana cílí na nejhorší pudy nezanedbatelné části občanů a soustavným zveličováním potíží, účelovými lžemi a štvaním burcuje „ulici"; pohlaváři ČSSD ve své zpupné hlouposti nevidí, že ulice by smetla i je, což by si většina z nich nepochybně zasloužila.

To, co předvedl ve svém sjezdovém projevu „táta odborářů" Richard Falbr, není jen ukázkou jeho omezenosti a primitivnosti, ale adorací usvědčeného vraha Che Guevary, který se na půdě OSN usvědčil sám doznáním „ano, popravovali jsme, popravujeme a budeme popravovat". Ukázal, kam by jednou primitivnější část ČSSD mohla dojít. Útok stínového ministra financí Jana Mládka na živnostníky, které označil za parazity, je ukázkou jeho ekonomické nevzdělanosti i lidské a papalášské arogance. Tento „ekonom" neví, že právě živnostníci vytvářejí nejvíce hodnot a zaměstnávají značnou část populace, nebo je ve své ideologické zaslepenosti tak hloupý? Označení České republiky z úst předsedy ČSSD Bohuslava Sobotky jako vybydlené země je pak jen dokladem nejen demagogie a ubohosti tohoto pána, ale i členů strany, kterou řídí, a kteří mu za tato slova tleskali.

Za této situace vyzývá Konzervativní strana občany, politické strany od středu do prava, stavovské a občanské iniciativy a novináře, aby se vzchopili k odporu proti této hrozbě pro zdravý vývoj naší země. Inspirujme se odporem naší mládeže proti spolupráci ČSSD a KSČM. Vyvracejme lži levice, argumentujme věcně, pravdivě a neúnavně. Připomínejme korupční skandály ČSSD.

Vyzýváme k tomu zejména vládu; vyzýváme ji, aby okamžitě učinila razantní nápravné kroky, snížila mandatorní výdaje, snížila celkovou daňovou zátěž, zjednodušila daňový systém a odstranila regulace. Tím bude usnadněno podnikání, podnítí se výroba a sníží se nezaměstnanost. Vyzýváme vládní strany, aby se zbavily zkorumpovaných členů na všech úrovních, bez ohledu na jejich postavení, vazby a zdánlivou prospěšnost - ne, tito lidé škodí nejen vám, ale diskreditují v očích veřejnosti pravicovou politiku.

Toto je cesta, jak zamezit vítězství levice ve volbách do Poslanecké sněmovny, zabránit tomu, aby se zmocnila vlády a uvrhla naši zemi do pasti zadlužování, hospodářské stagnace a omezování svobody každého z nás.

Martin Rejman

předseda