PODPORUJEME

Pochod pro život 2024


Petice za přesun velvyslanectví ČR v Izraeli z Tel Avivu do Jeruzaléma



Svobodu!


Konzervativní noviny


Občanský institut

Občanský institut


Konzervativní listy


Hodonínská výzva


petice_proti_zakonu_adopce_dti_pro_homosexualy

Petice proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Třetí odboj

TřetíOdboj.cz


VítěznýÚnor.cz


Aliance pro rodinu


wilberforce.cz

Institut Williama Wilberforce


klubod.cz/

Klub na obranu demokracie

20.06.2022

Autor: Konzervativní strana

Lidská kleveta horší račího klepeta

Aliance pro rodinu terčem nestydaté pomluvy


Aliance pro rodinu byla nařčena paní místopředsedkyní PS PČR Olgou Richterovou (Piráti) z napojení na Kreml. Jde o sprostou pomluvu. Paní Richterová tak opustila diskusi a místo ní zvolila pokus o mocenský nátlak. Automatické spojování konzervativců s kremelským režimem je projevem myšlenkového zoufalství. Uvítáme, když dojde k soudnímu projednávání, v rámci kterého bude nutno buď vše doložit, nebo se nakonec za pomluvy v plném rozsahu omluvit. Aliance pro rodinu má plnou podporu a důvěru Konzervativní strany.

Udivuje mě to, ale je to tak: levice, nová stejně jako stará, si vždycky dokáže vyrobit nepřekonatelný a nesnesitelný pocit morální nadřazenosti." (Margaret H. Thatcherová)

Na adresu pana Jana Gregora, místopředsedy Aliance pro rodinu, pronesla paní místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Olga Richterová (Piráti) v rámci diskuse na televizní stanici CNN Prima News toto nařčení: „Tyhle spolky, které zastupujete například vy, reprezentují bohužel Putinův hlas v Evropě. A na spolky s vámi úzce spjaté šly 4,5 miliardy korun do Evropy v posledních letech. 4,5 miliardy. A vy spolupracujete třeba s polským Ordo Iuris a s dalšími, které tyto peníze obdržely."

Konzervativní strana není překvapena, že činnost Aliance pro rodinu je levicově-liberálním politikům trnem v oku. V tomto případě se tedy zejména jedná o principiální obhajobu rodiny coby statisticky nejlepšího místa pro výchovu dětí, jejímž základem je manželství - svazek jedné ženy a jednoho muže.

Konzervativní strana však nemůže mlčet k tomu, že paní Richterová Alianci pro rodinu sprostě pomluvila. Odkryla přitom plytkost svých názorů, absenci relevantních argumentů v jejich prospěch. Zařadila se mezi narcistní jedince domnívající se, že pokud jim někdo oponuje, nemůže jít o podstatu věci samé, ale je to nutně kvůli morálnímu poklesku či zlé vůli oponenta. Ukázala tak ochotu využít vůči oponentům svého mocenského postavení, což je alarmující samo o sobě. Automatické spojování konzervativců s kremelským režimem je v každém případě projevem myšlenkového zoufalství.

Konzervativní strana vidí s potěšením, že Aliance pro rodinu na podlou pomluvu reagovala. Uvítáme, když dojde k soudnímu projednávání, v rámci kterého bude nutno buď vše doložit, nebo se nakonec za příslušné výroky v plném rozsahu omluvit (jak již učinila paní ministryně Langšádlová, která se nejprve k nařčení Aliance pro rodinu připojila...). V každém případě, Aliance pro rodinu, se kterou sdílíme pohled na řadu zásadních společenských, potažmo politických otázek, má plnou podporu a důvěru Konzervativní strany.

Za Konzervativní stranu

Jan Kubalčík

předseda