PODPORUJEME

Pochod pro život 2024


Petice za přesun velvyslanectví ČR v Izraeli z Tel Avivu do Jeruzaléma



Svobodu!


Konzervativní noviny


Občanský institut

Občanský institut


Konzervativní listy


Hodonínská výzva


petice_proti_zakonu_adopce_dti_pro_homosexualy

Petice proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Třetí odboj

TřetíOdboj.cz


VítěznýÚnor.cz


Aliance pro rodinu


wilberforce.cz

Institut Williama Wilberforce


klubod.cz/

Klub na obranu demokracie

11.10.2012

Autor: iProstejov.cz

Aleš Nevrla – slabý jedinec vláčený lobbisty?

ke kandidátu v senátních volbách v obvodě č. 62, Prostějov za TOP 09... CENZUROVÁNO!


Na tomto místě byl k disposici pouhý odkaz na text, který byl ve čtvrtek 11.10.2012 pod výše uvedeným titulkem publikován na serveru www.iprostejov.cz, konkrétně šlo o odkaz na tuto adresu:

http://www.iprostejov.cz/cz/p/ales-nevrla-slaby-jedinec-vlaceny-lobbisty/

Článek vycházel z tohoto textu a vyjadřovali se v něm krátce také předstvitelé TOP 09. Jejich vyjádření byla v duchu "je to nesmysl a sprostá pomluva".

Ještě téhož dne večer byl text odstraněn a zůstalo po něm na příslušném webu bílé místo... Byl snad na redakci serveru vyvíjen nějaký nátlak? Každopádně, jako autora zde ponecháváme iProstejov.cz, neboť konečnou odpovědnost za publikaci i odstranění článku samozřejmě nese tato redakce. Pokud se však redakce stala cílem takového nátlaku, že byla přinucena k tak kontroverznímu kroku, pak nelze než poznamenat, že běda tomu, z koho pohoršení pochází... Konečně, není nepřípadné si zaspekulovat, zda diskutovaný nátlak nemá podobné či totožné zdroje, jako ten, který - dle nikoli nepodložené úvahy předsedy MS Konzervativní strany Prostějov Vojtěcha Pospíšila, požívajícího naprosté důvěry svých kolegů a těšícího se z jejich bezvýhradné podpory - "přispěl" ke kandidatuře dr. Nevrly...