PODPORUJEME

Pochod pro život 2024


Petice za přesun velvyslanectví ČR v Izraeli z Tel Avivu do Jeruzaléma



Svobodu!


Konzervativní noviny


Občanský institut

Občanský institut


Konzervativní listy


Hodonínská výzva


petice_proti_zakonu_adopce_dti_pro_homosexualy

Petice proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Třetí odboj

TřetíOdboj.cz


VítěznýÚnor.cz


Aliance pro rodinu


wilberforce.cz

Institut Williama Wilberforce


klubod.cz/

Klub na obranu demokracie

15.07.2011

Autor: Martin Rejman

Předání Ceny za propagaci komunismu

...korespondenční formou


     Pane generální řediteli České televize,

     Konzervativní strana již tradičně uděluje Cenu za propagaci komunizmu těm, kteří se zasloužili o to, aby v naší krásné vlasti byla stále šířena zločinná komunistická ideologie. V loňském roce jsme měli povinnost předat diplom do rukou tehdejšího ministra vnitra Martina Peciny na Náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze v průběhu předvolebního mítinku ČSSD.

Letošním nositelem Ceny za propagaci komunizmu jste se stal Vy, který jste zamlčoval své členství ve zločinné KSČ. Jako generální ředitel ČT, za asistence, resp. nečinnosti Rady ČT, jste zneužil televize veřejné služby pro vysílání komunistických týdeníků, komunistické televizní propagandy a seriálů bez vysvětlujících komentářů historiků. Dosadil jste nezákonně do vysokých manažerských funkcí člena Lidových milicí Františka Lamberta. Provedl jste několik cenzorských zásahů do programu ČT, omezujících svobodu slova, např. jste bránil odvysílání dokumentu Pravdě podobný příběh Vladimíra Hučína, reportáže o Sazce aj. V neposlední řadě jste podlehl tlaku dnešních mocných a zrušil nebo připravil ke zrušení diskusní a kritické pořady, v nichž se poukazovalo na kauzy našich „elit". Projevil jste tak své sympatie k totalitnímu režimu, jehož součástí jste také jako šéfredaktor deníku Palcát byl.      

Nepodařilo se nám předat Vám Cenu za propagaci komunizmu ani prostřednictvím předsedy Rady ČT pana Baumruka na veřejném zasedání Rady ČT 29. června 2011, ani přes tiskového mluvčího pana Štíchu, ani prostřednictvím Vaší sekretářky, neboť to všichni „veřejní služebníci" odmítli. Proto Vám Diplom, spolu se dvěma knihami, které by neměly chybět v knihovnách soudruhů, posíláme poštou.

Bez ohledu na výše uvedené Vám, pane Janečku, upřímně přejeme brzké uzdravení.

 

Martin Rejman

člen Generální rady KONS

 

 

Pan

Mgr. Jiří Janeček,

generální ředitel České televize

Česká televize

Kavčí hory

147 00 Praha 4