PODPORUJEME

Pochod pro život 2024


Petice za přesun velvyslanectví ČR v Izraeli z Tel Avivu do Jeruzaléma



Svobodu!


Konzervativní noviny


Občanský institut

Občanský institut


Konzervativní listy


Hodonínská výzva


petice_proti_zakonu_adopce_dti_pro_homosexualy

Petice proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Třetí odboj

TřetíOdboj.cz


VítěznýÚnor.cz


Aliance pro rodinu


wilberforce.cz

Institut Williama Wilberforce


klubod.cz/

Klub na obranu demokracie

27.03.2015

Autor: MS KONS Brno, KAN, KČ

Welcome Dragoons! / Hi Friends!

Přijďte pozdravit spojence do Vyškova - neděle, 17 hod.


Klub angažovaných nestraníků (KAN), Koruna Česká - monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska (KČ) a Konzervativní strana (KONS), ve spolupráci s internetovým deníkem Svobodné fórum a s dalšími občanskými iniciativami (Pražský Majdan, Podhradí, Klub na obranu demokracie, Vraťte nám stát, Listopad ještě neskončil...) zvou všechny spoluobčany k možnosti pozdravit příslušníky spojenecké Armády USA při příležitosti přesunu konvoje „Dragoon Ride". Chceme také společně vyjádřit, že si vážíme našich spojenců a že jsme si vědomi, jakou důležitost má pro naši zemi příslušnost k NATO.

Za těmito účely se setkáme ve Vyškově, sídliště Víta Nejedlého, nástupní prostor před objektem kasáren (cca 6 km od dálnice, směr Dědice), v neděli 29.3., sraz na místě nejpozději v 17 hod. (nelze zaručit, že v tuto dobu bude již konvoj na místě, ale předpokládáme to).

Potřebujete-li odvoz nebo pokud můžete nabídnout místo v autě z Brna do Vyškova a zpět, kontaktujte prosím dr. Kalužíka. Pro cestu z Olomouce do Vyškova a zpět z téhož důvodu prosím kontaktujte ing. Bezděka (oba kontakty níže). Pokusíme se sladit „poptávku" s „nabídkou".

Rádi bychom také v pondělí 30.3. pozdravili spojenecké vojáky v Brně. V této chvíli však neznáme ani čas ani trasu průjezdu (pokud je nám známo, konvoj nebude v Brně zastavovat). Proto se budeme domlouvat pokud možno operativně. Zájemci o toto setkání, prosím, informujte dr. Kalužíka a nechte u něj e-mailový i telefonický kontakt. Během pondělního rána budete informováni.

Těšíme se na shledanou!

 

RNDr. Svatopluk Kalužík

předseda Městského sdružení Konzervativní strany Brno

 

Martin Bernáth

předseda Místní společnosti Brno Koruny České

 

Ing. Jaroslav Bezděk

Klub angažovaných nestraníků Olomouc, Přerov

 

V Brně, 27. března 2015

 

Kontakty:

Svatopluk Kalužík, e-mail: kaluzik.s@seznam.cz, mobil: 602 501 853

Jaroslav Bezděk, e-mail: jaroslav.bezdek@email.cz, mobil: 606 839 451

 

Přílohy:

Welcome Dragoons!, společné prohlášení Klubu angažovaných nestraníků, Koruny České - monarchistické strany Čech, Moravy a Slezska a Konzervativní strany

Na vědomí: veřejnost, tisk