PODPORUJEME

Pochod pro život 2024


Petice za přesun velvyslanectví ČR v Izraeli z Tel Avivu do Jeruzaléma



Svobodu!


Konzervativní noviny


Občanský institut

Občanský institut


Konzervativní listy


Hodonínská výzva


petice_proti_zakonu_adopce_dti_pro_homosexualy

Petice proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Třetí odboj

TřetíOdboj.cz


VítěznýÚnor.cz


Aliance pro rodinu


wilberforce.cz

Institut Williama Wilberforce


klubod.cz/

Klub na obranu demokracie

22.11.2011

Autor: Konzervativní strana

Drzost komunistů nezná mezí

Komunistky Marta Semelová a Marie Nedvědová podaly trestní oznámení na paní Zdenku Mašínovou. Stanovisko Konzervativní strany.


Konzervativní strana je rozhořčena nehoráznou a drzou provokací Komunistické strany Čech a Moravy, jejíž poslankyně Marta Semelová a Marie Nedvědová podaly trestní oznámení na statečnou ženu, paní Zdenku Mašínovou, sestru protikomunistických odbojářů Ctirada a Josefa Mašínů. Komunistické poslankyně opírají své trestní oznámení o vystoupení paní Zdenky na Vysoké škole ekonomické v Praze 31. října t.r. V přednášce Život a boj bratří Mašínů si jejich sestra „dovolila" říci, že činy svých bratrů vždy podporovala a schvalovala, přičemž litovala, že se v důsledku svého postižení nemohla do jejich činnosti přímo zapojit.

Konzervativní strana, jejímž vzácným a váženým členem byl jeden z hrdinů odbojové skupiny bratří Mašínů pan Milan Paumer, také schvaluje ozbrojený protikomunistický odboj, který byl i vysokými státními představiteli, premiérem Nečasem, ministrem obrany Vondrou a dalšími označen jako úctyhodný a legitimní. Nebyli to protikomunističtí odbojáři, ale zločinný a zavrženíhodný komunistický režim, kdo vyhlásil vlastnímu národu třídní boj. Jeho tehdejší stoupenci, stejně jako jeho současní obdivovatelé, si nezaslouží nic jiného, než hluboké opovržení.

Konzervativní strana je nynější komunistickou provokací upevněna ve svém názoru, že rozpustit Komunistickou stranu Čech a Moravy nebo alespoň přinutit ji vzdát se své zločinecké ideologie a názvu, který ji inzeruje, je stále aktuální, a doufá, že vláda v nejbližších dnech podá v tomto smyslu konečně kvalifikovaný a dostatečně odůvodněný návrh Nejvyššímu správnímu soudu. Komunistické poslankyně nám totiž názorně doložily skutečnou nepoučitelnost komunistů. Svým neobyčejně hrubým činem vcelku jednoznačně ukazují míru neúcty členů této strany vůči těm, kteří s nasazením vlastních životů bojovali za naši svobodu proti dvěma nejhrůznějším totalitám lidských dějin. Stejně tak nepřehlédnutelně naznačují, co by se stalo, kdybychom jim - prakticky nezměněným - umožnili vládnout.

Samotné komunistické poslankyně pak jednají jednoznačně v protikladu se zákonem č. 198/93 Sb., který definuje zločinný režim a připomíná nám, kdo je hoden naší úcty. Komunistická strana je nepochybně stranou extremistickou - jak je patrné, pro její poslance jejich slib, že budou respektovat zákony, nic neznamená. Namísto toho se vědomě dopouštějí pomluv a nactiutrhání.

Konzervativní strana je připravena, stejně jako paní Zdenka Mašínová, stanout za svůj názor na činy odbojové skupiny bratří Mašínů na lavici obžalovaných. Spíše než paní Zdenka Mašínová však patří v právním státě před soud komunističtí zločinci a ti, kteří jejich zločiny omlouvají, relativizují či dokonce vychvalují.