PODPORUJEME

Pochod pro život 2024


Petice za přesun velvyslanectví ČR v Izraeli z Tel Avivu do Jeruzaléma



Svobodu!


Konzervativní noviny


Občanský institut

Občanský institut


Konzervativní listy


Hodonínská výzva


petice_proti_zakonu_adopce_dti_pro_homosexualy

Petice proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Třetí odboj

TřetíOdboj.cz


VítěznýÚnor.cz


Aliance pro rodinu


wilberforce.cz

Institut Williama Wilberforce


klubod.cz/

Klub na obranu demokracie

19.06.2001
Kategorie: MS Brno

Autor: Jan Kubalčík

Pozvánka na Tiskovou konferenci

Městského sdružení Konzervativní strany Brno 25. 7. 2001


Vážení přátelé,

tímto vás zveme na tiskovou konferenci Konzervativní strany, která se bude konat ve středu 25. července 2001 v 11:00 hod. v prostorách restaurace U Jošta, Veselá 37, Brno s těmito tématy:

 

  1. Jako konservativci jsme přesvědčeni o výlučném postavení rodiny ve společnosti a státě. Jinou důležitou otázkou je vztah člověka k přírodě a její přirozená ochrana. S těmito motivacemi a neboť se v létě chceme přirozeně věnovat letním aktivitám, pořádá Městské sdružení Konzervativní strany Brno u příležitosti poloviny prázdninsoutěž v kreslení pro děti do deseti let v doprovodu alespoň jednoho rodiče (výjimečně prarodiče). Soutěž se koná v sobotu 28. července 2001 na brněnské přehradě na Kozí horce v prostorách občerstvení "U Kozla" v době od 10.00 do 15.00, vyhlášení výsledků v 16.00. Soutěž bude dotována věcnými cenami. Zúčastnění budou rovněž moci na vlastní oči posoudit kvalitu poplašných zpráv o znečištění brněnské přehrady řasami a sinicemi.
  2.  

  3. Na Moravském náměstí stávalo před bývalým Německým domem sousoší Josefa II. Část sousoší je dnes umístěna v Denisových sadech, vlastní socha Josefa II byla po nedůstojném polozničení částečně restaurována a je v současné době umístěna v areálu psychiatrické léčebny v Brně Černovicích. Pod pracovním heslem "Propusťte Josefa II. z blázince" hodláme zahájit akce směřující k důstojnému umístění této krásné sochy, jakých je ve městě Brně přímo nedostatek, na důstojném a viditelném místě.

 

V Brně, 19. července 2001

 

RNDr. Jan Kubalčík